Kindercrèche Noord Kinderopvang

Naast Basisschool de Vlashof vind je de enige Kindercrèche van Tilburg Noord: een echte ontmoetingsplek voor baby’s, peuters en schoolgaande kinderen. Elke leeftijd vindt hier zijn eigen vertrouwde plekje op ons kinderdagverblijf, de peuterspeelzaal of de bso. Het allerbelangrijkste vinden wij dat het plezier van de gezichten van de kinderen is af te lezen. We willen uw kind(eren) een heerlijke dag bezorgen!

Kinderen leren van elkaar
Letterlijk door de extra meters speelruimte die we hebben in onze ruime en lichte groepen. Ook door speciale rust- en activiteitenhoeken, speciale aandacht en een zorgvuldig opgebouwd dagprogramma. De grotere peuters worden betrokken bij de kleinsten door ze bijvoorbeeld te laten helpen met het geven van de fles. De baby’s leren veel van de groteren door naar ze te kijken en na te doen.

Straks naar school
Het lijkt nog ver weg als u naar uw baby kijkt of wellicht zelfs nog zwanger bent, maar als uw kind onze opvang verlaat met 4 jaar dan gaat het naar school. Wij bereiden de peuters voor op deze stap door veel met ze te lezen, te zorgen dat ze handig worden met knutselen en tekenen en ze te leren hoe te functioneren in een groep.

De leidsters en de leerkrachten van groep 1-2 vinden het belangrijk om samen te werken, daarom worden er regelmatig allerlei zaken besproken. Zo hebben we dezelfde thema’s en komen we regelmatig bij elkaar op bezoek. Zo wordt de stap naar de basisschool al een stuk kleiner.
De leidsters (van de peuterspeelzaal) komen samen met uw kind al eens een kijkje nemen op de basisschool. Als ouder bent u ook van harte welkom!

Hier vindt u meer informatie over Kindercrèche Noord Kinderopvang

BSO
Vanaf mei 2016 is er naast de kinderopvang ook een kleinschalige buitenschoolse opvang aan kinderen van 4-8 jaar.

Contactgegevens Kindercrèche Noord Kinderopvang
Elgarstraat 26
5011 JE Tilburg
013-4554593

Laatste Nieuws

Er zijn geen items beschikbaar.

Uit het fotoboek